In juli verschijnt mijn boek Organisatie-acupunctuur – Insteken voor een wendbare en lerende organisatie. Daarin neem ik je mee in de onderliggende principes van een wendbare en lerende organisatie. Daarnaast ga ik in op de meest voorkomende disfunctionele patronen in mensen, teams en organisatiecultuur uit mijn praktijk als teamcoach en leiderschapstrainer. En geef ik een aantal insteken die deze patronen kunnen doorbreken en omzetten in nieuwe energie. Uitgeverij Kloosterhof en ik nodigen je van harte uit voor een inspiratiebijeenkomst rondom de presentatie van het boek.
Organisatie-acupunctuur – insteken voor een wendbare en lerende organisatie
Tijdens de boekpresentatie neemt Jacqueline je mee in de inhoud en in het proces van totstandkoming van het boek. Haar inzichten worden tot leven gebracht door drie organisatie-acupuncturisten.
Marielle Lichtenberg, voormalig directeur Particulieren van de groepsdirectie van Rabobank Groep Saskia Keereweer, voormalig bestuurder Kwadraad Klaas Ariaans, voormalig directeur van Retail Banking bij ABN AMRO
Zij vertellen hun ervaringen uit de praktijk: hoe zij organisatie-acupunctuur in de praktijk hebben gebracht en hun ervaringen met het omzetten van patronen en blokkades in nieuwe energie.
Interactief neemt ze je mee in de principes van een wendbare en lerende organisatie en in veel voorkomende patronen in de praktijk.
Je maakt op een toegankelijke manier kennis met organisatie-acupunctuur als methode om beweging te brengen in vastgelopen patronen in mensen, team en organisaties.
Marielle Lichtenberg en Saskia Keereweer delen hierbij hun praktijkervaring als organisatie-acupuncturist.
Klaas Ariaans – organisatie-acupunctuur toegepast in de praktijk bij ABN AMRO
Klaas neemt je mee in zijn reis naar een wendbare en mensgerichte organisatie bij ABNAMRO.
Je krijgt praktische tools om autonomie te versterken, te experimenteren en jouw organisatie wendbaarder te maken.
Hij gaat in op deze vragen: hoe kun je meer risico nemen en toch in control zijn? Hoe werk je ‘aan’ de organisatie in plaats van ‘in’ de organisatie? Hoe zorg je voor continu leren en ontwikkelen?